ساخت سایبان با قوطی

ساخت سایبان با قوطی امروزه جایگاه خود را در میان سازه ها حفظ کرده است زیرا: این محصول به مقاوم ترین ابزار برای ساخت سایبان معروف است. همان طور که می دانید وظیفه سایبان کنترل عوامل آسیب زا مانند باران، تگرگ، باد، نور خورشید و غیره می باشد بنابراین مقاومت آن از درجه اهمیت زیادی برخوردار است که باید افراد هنگام خرید به آن توجه کنند.

تصویر

قوطی چیست؟

یکی از انواع مقاطع فولادی که در ساخت سازه های سبک استفاده می شود، قوطی ها هستند که به دلیل قیمت اقتصادی، سطح مقطع مناسب و وزن سبک مورد استفاده سازندگان قرار می گیرند. این سازه ها به خوبی نیرو های وارده را تحمل می کنند و درجه استحکام زیادی در برابر حرارت دارند. از دیگر مقاطع فولادی می توان به میلگرد و لوله اشاره کرد.

فرایند تولید و ساخت سایبان با قوطی

برای ساخت سایبان با قوطی فرایند زیر طی می شود تا سازه به بهترین شکل ممکن در فضا نصب گردد:

  • مرحله اول طراحی سایبان است. در این مرحله تعداد قوطی ها، نحوه قرار گیری آن و اتصال آن به خوبی مشخص می شود.
  • مرحله بعدی برش مقاطع می باشد. با توجه به ابعاد و اندازه های تعیین شده و استفاده از دستگاه های پیشرفته این ابعاد را برش می دهند.
  • مرحله بعدی اتصال آن اجراء به یکدیگر است. باید با دقت کافی و مقاومت بالا این اجزا به خوبی به یکدیگر متصل شوند. اتصال آن ها از طریق عملیات جوشکاری صورت می گیرد.
  • مرحله بعدی اصلاح و تراشکاری می باشد. در صورتی که اضافات در مقاطع وجود داشته باشد با استفاده با دقت کافی و استفاده از ابزارات لازم برش داده می شوند.
  • در مرحله بعد می بایست سازه را برای مقاومت در برابر رطوبت آماده کنیم که بهتر است به خوبی این مقاطع را رنگ آمیزی نماییم.
  • در مرحله نهایی نیز سازه مورد آزمایش قرار می گیرد تا اجزاء و اتصالات آن به خوبی در محیط عمل نماید.

تصویر

نحوه ساخت و شکل دهی به قوطی ها

برای آن که بتوانیم سایبان با قوطی را به شکل و طرح مورد نظر تبدیل کنیم، از روش نورد استفاده می کنیم. تغییر ساختار قوطی های فلزی و شکل پذیری آن ها با طرح مورد نظر می بایست از طریق روش نورد صورت بگیرد. تغییر شکل قوطی ها از طریق روش نورد گرم یا سرد امکان پذیر است.

به طور کلی برای ساخت سایبان از سه سازه زیر استفاده می شود:
  • استفاده از پروفیل ها با مقطع لوله یا قوطی
  • استفاده از تیر ورق ها
  • ترکیب پروفیل و تیر ورق

هنگامی که از پروفیل ها یا دیگر سازه های نام برده استفاده می کنیم، از طریق استفاده از دستگاه های سی ان سی می توانیم ابعاد و اندازه های لازم را به شکل کاملا دقیق برش دهیم و با انجام اتصالات لازم سایبان را بر پا کنیم. این برش های لیزری بسیار دقیق عمل می کنند. ساخت سایبان با قوطی فلزی با روش نورد، سازه را به شکل مورد نظر تغییر می دهد.

استفاده از مقاطع فولادی برای ساخت سایبان

علت استفاده از فولاد نیز آن است که رفتار این فلز در برابر بار های وارد بسیار مناسب است. فولاد از قابلیت انعطاف پذیری بالایی برخوردار است بنابراین می توان ساخت سایبان را با هر طرح و شکلی امکان پذیر کرد. قیمت مناسب و استحکام بالا نیز از ویژگی های اصلی فولاد است. ساخت سایبان با قوطی و ترکیب آن با پوشش های یو پی وی سی می تواند در نهایت یک محصول کاملاً مقاوم با کیفیت بسیار بالا را به شما ارائه دهد.

تصویر

معرفی سقف مناسب برای سایبان ها

ورق های یو پی وی سی از محصولات پلیمری با مقاومت بسیار بالا هستند که در کنار مقاطع فولادی و پروفیل ها کاربرد بی نظیری را به سایبان می بخشند.

  • وزن سبک
  • انعطاف پذیری بالا
  • مقاومت و استحکام زیاد
  • خاصیت آنتی یو وی
  • ضریب انبساط انقباض کم

از ویژگی های این پوشش های مناسب در ساخت سایبان با قوطی ها می باشد.

چرا انتخاب سازه استاندارد برای سایبان مهم است؟

انتخاب سازه مناسب برای سایبان بسیار مهم و حیاتی می باشد زیرا کیفیت، دوام و کارایی این محصول به سازه آن بستگی دارد. در ساخت سایبان ها از سازه های کششی، فشاری، خر پا یا فضا کار استفاده می شود. ساخت سایبان با قوطی زیر مجموعه از سازه های فشاری می باشد که امروز بسیار رایج است البته این مقاطع فولادی در برابر خمش یا کشش نیز مقاومت زیادی دارند و رفتار مناسبی را در محیط از خود نشان می دهند.

معرفی دیگر سازه های کاربردی در ساخت سایبان

  1. سازه های خمشی، سازه هایی هستند که از طریق اجرای تیر ها و ستون ها در محیط بر پا می شوند و نسبت دیگر سازه ها هزینه مقرون به صرفه تری دارند.
  2.  سازه های خر پایی یا کابلی در کنار سازه های خمشی می توانند عملکرد مناسبی را برای سایبان ایجاد نماید. در صورتی که ساخت سایبان در متراژ های وسیع صورت می پذیرد، به سراغ خر پا یا سازه های فضا کار می روند. این سازه ها برای دهانه های بزرگ گزینه مناسبی هستند و از زیبایی ظاهری زیادی نیز برخوردار می باشند.
  3.  سازه های فشاری نیز در برابر فشار های جانبی یا عمودی مقاومت بالایی را دارند. در معماری سنتی با ساخت طاق و قوس به عنوان یک
  4. سازه ی فشاری از این عوامل آسیب زا جلوگیری می شد. در طراحی سایبان های جدید نیز از فولاد و بتن برای مقاومت در برابر فشار استفاده می شود.
  5. سازه های کششی نیز مانند سازه های کابلی و سازه های هوا فشرده در ساختار سایبان ها مورد استفاده قرار می گیرد. این سازه ها برای بر پایی سایبان های موقت و اضطراری گزینه مناسب تری هستند.

تصویر

مزایای ساخت سایبان با قوطی

هنگامی که از سایبان با قوطی استفاده می کنیم، کیفیت و طول عمر محصول تولید شده را تضمین می کنیم. با انجام رنگ آمیزی مناسب سازه را در برابر عوامل مخربی چون رطوبت، مقاوم می سازیم. در هنگام بروز عوامل و آسیب های متعددی چون آتش سوزی نیز محصول تهیه شده مقاوم می باشد. با انتخاب این سازه ها در ساختار سایبان می توانیم سرعت نصب و اجرای محصول را بسیار افزایش دهیم. زیبایی ظاهری و عملکرد مناسب نیز در محیط از دیگر مزایای استفاده از سایبان با قوطی می باشد.

کلام آخر

مهم ترین نکته هنگام طراحی سایبان با قوطی توجه به اجرای صحیح و اصولی آن می باشد تا محصول تهیه شده در برابر خمش و برش بتواند به خوبی بار های وارده را تحمل کند و دچار آسیب نشود. همچنین به خوبی بتوان محصول را جا به جا و به محل مورد نظر منتقل کرد. با سرعت بالا نیز مجدداً آن را بر پا نمود.

شرکت سایه سازان کوروش

مجموعه بزرگ سایه سازان کوروش یکی از مراکز تولید کننده سایبان با قوطی می باشد. این مجموعه با سابقه اقدام به تولید محصولات درجه یک با مواد اولیه با کیفیت و زیبا کرده است. سایبان ها زیر نظر افراد متخصص و حرفه ای طراحی می شوند. در ساختار سازه آن ها نیز از کابل، خر پا و یا انواع قاب ها بر اساس نیاز استفاده می شود.

برای دریافت اطلاعات لازم در این زمین از طریق شماره زیر با همکاران ما در مجموعه سایه سازان کوروش در تماس باشید.

تلفن تماس: 09123793120
نویسنده: بخش تولید محتوا شرکت سایه سازان کوروش
امتیاز: 5 از 5. مجموع 1 رای
افزودن نظر
در حال پاسخ به: [انصراف]
تعداد حروف باقی مانده: 500
Captcha  
۱۴۰۲/۰۷/۰۳ | مقالات | مدیر سایت | بازدید: 126 | 1710855950